Avatar

Reporting For Duty

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

DarthDimi

About

Username
DarthDimi
Location
Behind you!
Joined
Visits
31,111
Last Active
Roles
Member, Moderator
Location
Behind you!
Favourite Fleming Novel
On Her Majestys Secret Service
Favourite Bond Film
GoldenEye
Favourite Bond Actor
Timothy Dalton
Posts
20,655

Activity

 • CommanderRoss
  Hey Dimitri,

  zag je post in de whining... draad. Heel veel sterkte met Nina! Ik hoop dat ze ergens bij iemand haar verhaal kwijt kan. De tienertijd is een hele zware als je mentale problemen hebt, met al die onzekerheden. En inderdaad, er moet veel, veel meer aandacht komen voor mentale problemen. Het enige dat ik kan verzinnen is dat je misschien kan opperen dat ze een hobby zoekt, iets dat haar interesse heeft en waar ze volledig in 'op kan gaan'. Uit ervaring weet ik dat dit kan helpen in dergelijke situaties.

  heel veel sterkte en succes!

  groet,

  Lourens
  April 3
  • DarthDimi
   DarthDimi
   Hey Lourens,

   Dankjewel! Ik volg het nog van dag tot dag op. De mama en ik spreken uitgebreid over de situatie. Ik ben ook de klasleraar van Nina's zus. Mijn betrokkenheid naar beiden is uiteraard heel groot.

   Een goede hobby zoeken lijkt me inderdaad een goed idee. Eigenlijk heeft ze die al wel. Maar misschien is iets nieuws geen slechte zaak. Ik neem de tip mee! Bedankt alvast. :)

   Ik ben al blij dat ze het momenteel heel wat beter lijkt te stellen, zowel mentaal als lichamelijk. We hebben nu twee weken paasvakantie gedurende de welke iedereen een beetje op rust kan komen.

   Nogmaals hartelijk dank voor je fijne berichtje!
   Dimitri